Utflykt till Kågeröd

16 maj, 2013 2 av Carina

Idag åkte jag och Lucas till grannbyn Kågeröd. De har en härlig skog som man kan gå i och en bäck som Lucas badade i 🙂 Lucas var lika duktig som igår och traskade på i lugn takt 🙂 Han vågade också hoppa ner i bäcken och plaska runt lite 🙂 Han är annars lite skygg mot vatten, speciellt när det kommer vågor 🙂 Där var två hundar i en trädgård som skällde hysteriskt när jag och Lucas passerade men Lucas svarade inte tillbaka utan följde lugnt med mig 🙂 Det var en perfekt dag för en utflykt i skogen! 😀

SAM_0539

Lucas fick undersöka bäcken 🙂

SAM_0540

SAM_0544

SAM_0545

SAM_0546

Han tyckte denna stocken var superduperläskig, men jag övertalade honom att gå fram till den så att han kunde kolla på den. Den var inte så läskig ändå xD

SAM_0557

 

Lite läskigare vatten än i bäcken men han kunde ändå stå och kolla på det 🙂

SAM_0560

 

Trött vovve som väntar på bussen hem 🙂