Träning i skönt väder

Inatt blev jag jättesjuk vilket ledde till att jag inte kunde vara i skolan idag. Jag missade mitt nationella i muntliga men jag får som tur är göra det på måndag. När jag långt om länge mådde någorlunda bra, bestämde jag mig för att träna lite med Lucas. Det var varmt och skönt ute så det var extra kul idag 🙂

Senare tog vi en långpromenad och Lucas har aldrig varit så duktig förr! 🙂 Jag tog med en liten karbinhake och satte den i mina byxor. Jag kopplade Lucas i den så att jag slapp hålla i kopplet och han drog inte en enda gång ens 🙂 Jag tog in honom på kort koppel förbi människor och fick honom att inte ens kolla på hundar han såg på avstånd. En hund till och med Vände sig om och skällde hysteriskt på honom men Lucas bara ignorerade den totalt och följde med mig! 🙂

Imorgon är jag ledig från skolan så då tänkte jag åka iväg någonstans med Lucas och ha en utflykt 🙂

 

SAM_0519

Lucas rullar runt

SAM_0521

Haha, Lucas ser galen ut xD Han fick kommandot ”hopp” för att sträcka ut ryggen 🙂

SAM_0522

Hopp igen

SAM_0524

Inkallning

SAM_0526

Promenad

SAM_0530

Så här var han kopplad hela rundan

SAM_0531

Inkallning på långt koppel 🙂

SAM_0536

Här övar vi på grundposition 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Träning i skönt väder

  1. Inga & Brownie skriver:

    Så duktig han är! Härliga bilder 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.