Knähund

Idag när jag och min syster spelade Tomb Raider 3 på datorn så skulle Lucas sitta i mitt knä. Han är dock lite för stor för att vara en knähund så jag var tvungen att hålla i honom så att han inte trillade ner 🙂 Inte lätt att vara stor xD

På långpromenaden idag var Lucas extremt duktig 😀 Chihuahuorna som vi mötte igår var i parken idag och de skällde och höll på idag igen men Lucas brydde sig inte 🙂 Vi mötte också två pinschers, en bernersennen och en wheaten 🙂 Allihopa klarade Lucas att passera utan ett enda pip ens 😀 Han är så duktig 🙂

bild (1) (Small)

bild (2) (Small)

bild (Small)

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Knähund

  1. Julia skriver:

    Så söt! Min hund tror hon är liten men väger 33 kg…

  2. Sandra + dogsen skriver:

    Haha jag som tycker min ”stora” hund är lite förstor för att vara knähund och han väger 10 kg eller något. Haha så kan tänka mig att det är lite otympligt med Lucas som är mycket större än min Kasper ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.