Träning och bad

Idag var jag i skolan och lämnade tillbaka min skoldator. Saknar den redan då min egen laptop är pytteliten och totalt korkad och dum. Jag gillar den verkligen inte men som tur är ska jag köpa en ny tills jag börjar på Stora Segerstad 😀

När jag kom hem tränade jag en sväng med Lucas. Han har börjat fatta vissa kommandon utan att jag behöver röra hela handen 🙂 Nu när sommarlovet börjar på onsdag så ska jag lära in så många Lydnadsmoment som möjligt så att vi kan börja tävla 😀

På långpromenaden idag stod bad på schemat. Eftersom det var varmt och skönt så fick Lucas bada i bäcken. Han höll på att dra med mig ner i den också då mitt koppel inte är tillräckligt långt 😛 Om det är varmt imorgon så åker löplinan på så ska han få testa att simma lite (om han kan och vågar vill säga) 🙂 Vi mötte dessutom en hund på promenaden och Lucas klarade galant att gå förbi den utan några dumheter 😀

SAM_0681 SAM_0682 SAM_0683 SAM_0686 SAM_0689 SAM_0690 SAM_0691 SAM_0692 SAM_0693 SAM_0694 SAM_0695 SAM_0696 SAM_0697 SAM_0698

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.