Långpromenad med Vimse

Idag gick jag och Lucas ut på promenad med min kompis och hennes hund Vimse 🙂 Lucas var ganska snäll mot Vimse den här gången och tillät också att bli luktad i baken 😛 Vimse som är en liten mes, blev rädd varje gång Lucas gick mot honom även om Lucas inte var intresserad av honom. Inte lätt att vara mesig 😛

Lucas är dock aldrig trevlig mot folk när Vimse är med. Han ska alltid göra utfall mot människor. Vilket jag inte förstår, för Vimse gör aldrig något som kan trigga Lucas. Vimse varken skälller eller gör utfall. Han bara finns där och går bredvid. Lucas blir knäpp när han går med andra hundar, sjukt störigt. Det är något som vi ska öva på under sommaren. Dock så klarade han att gå förbi en amstaff utan problem och utan utfall, så lite duktig är han 🙂

SAM_0727_1

SAM_0728_1

SAM_0729_1

SAM_0732_1

SAM_0733_1

SAM_0730_1

SAM_0731_1

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.