Göteborgsresa

I onsdags åkte jag och pojkvännen upp till Göteborg för att åka karuseller i Liseberg 🙂 Vi åkte nästintill allt som gick att åka förutom fritt fall och de attraktioner som vi var för stora för att åka 🙂 Mina favoriter var Lisebergsbanan, Flume Ride och Spökhotellet Gasten 🙂 Lisebergsbanan är en berg- och dalbana, Flume Ride är en vattenattraktion och Gasten var ett spökhus där du gick runt och blev skrämd av en utklädd personal 🙂 Gasten var extremt rolig men det krävs lite mer än deras tappra försök för att skrämma mig 🙂 Det var väldigt kul att lyssna på när resten av gruppen som man gick med skrek och ville gå ut därifrån för att det var för läskigt 😛

På torsdagen gick vi på Universeum eftersom Liseberg inte öppnar förrän kl. 13. Universeumet var både intressant och roligt. Jag och David stannade till på deras lekplats för barn och hade lite roligt. Vi sprang både hinderbana, dansade och gick på ett rep 🙂 Jag red även på en mekanisk häst. Jag har nog aldrig ridit så bra 😛

På Liseberg spelade vi även på snurrhjul 🙂 Jag vann 2 hundar, 1 ödla, ett 5 pack plopp och 2 centerrullar 🙂 David vann 1 hund 🙂 Tyvärr vann jag ingen stjärnvinst men det var roligt ändå 🙂

 

 

bild 1 (4)

bild 1 (5)

Bläckfisk 😀 The Kraken is back!

bild 2 (6)

bild 3 (4)

bild 3 (5)

Hajen låg och chillade på glaset 🙂

bild 3 (6)

Rocka 🙂

Fler bilder finns på min Dayviews. Ni hittar den här på höger sida under ”Länkar” 🙂 Annars klicka på denna länken 🙂 http://dayviews.com/stumpenlucas/home/

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.