Besök i Eslöv

Idag åkte jag och Lucas till Eslöv för att leta efter en praktikplats. Tänkte fråga i Arken Zoo så att jag kan få känna på hur det är att jobba i djuraffär 🙂 Tyvärr var hon som bestämde inte där så jag skulle komma tillbaka imorgon istället 🙂 Lucas som är lika charmig som alltid, lyckades tigga till sig godis genom att ställa sig med framtassarna på disken 😛 Han får alltid godis av dem 🙂 Så det blir ett Eslövs besök imorgon igen. Lucas följer självklart med så att han kan charma dem igen och få godis 🙂

1

Detta vaknade jag till imorse 😛

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Besök i Eslöv

  1. AW - Fotograf skriver:

    Åh tack du 😀 Fotograferingen gick superbra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.