Sjuk

Idag när jag vaknade gick det tyvärr upp för mig att jag var sjuk. Jag har jätteont i halsen, är jättevarm och mår allmänt dåligt :/

Jag körde lite sök med Lucas och han var jätteduktig 🙂 filmade lite också men det får ni vänta med att se tills jag är frisk 😛

Lucas var också sjukt duktig på vår promenad idag! Vi mötte en hund som gjorde utfall och riktigt skrek sig hes samtidigt då den blev så stressad och Lucas bara kollade på den och sen gick vi vidare 😀 Jag blir så sjukt stolt när vi lyckas med sådana saker. Han brydde sig knappt alls denna gången och han brukar annars få ett riktigt utbrott på hundar som gör utfall mot honom. Han är så duktig!! <3 20130810-231349.jpg

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.