Tv-time

Idag har jag nästan bara kollat på Tv. När jag gick med Lucas så hade han fokus på mig när vi passerade en skällande hund i en trädgård. Jättestolt 😀 Efter det kollade jag åter på tv. Jag känner mig så otroligt dryg och apatisk. Jag hoppas det går över tills jag börjar på min praktik annars så får väl någon ta och slå på mig lite eller något.

Imorgon ska jag till Eslöv för att lämna några agilityhinder som jag jag har lånat. Lucas får följa med beroende på vilket humör jag är på. Är jag irriterad finns risken att det går ut över honom då jag kommer träffa någon som har sina hundar med sig, så vi får se.

20130818-232303.jpg

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.