Start i skolan

Igår åkte jag upp till min nya skola 🙂 Lucas var inte allt för glad under bilresan men han var väldigt duktig och han blev inte åksjuk 🙂 När vi kom dit så mötte vi upp hundinstruktören som visade oss Lucas plats i hundstallet 🙂 Under tiden han var där hittade vi internat föreståndaren så att jag kunde få mitt rum 🙂 Vi bar upp alla grejer och jag har fortfarande inte fått ordning på allt 😉

Efter det åt jag lunch med pappa och sen åkte han hem. På eftermiddagen hade jag en lektion med 1orna och Lucas har aldrig uppfört sig så bra. Han klarade det galant trots alla hundar. Eftersom detta är en ordentligt funtad skola så kunde jag säga till honom när han dummade sig och därför behövde jag inte bli arg på honom 🙂

Efter middagen gick jag en promenad med Lucas i skogen. Jag gick nästan 6 km och efter det var Lucas jättetrött 🙂
Jag kollade på National Treasure på kvällen innan jag gick och la mig. Jag var riktigt trött! 🙂

20130910-191505.jpg

20130910-191519.jpg

20130910-191527.jpg

20130910-191537.jpg

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.