Lös på plan

Idag testade jag att ha Lucas lös på skolans agilityplan. Självklart är den inhängnad, annars hade jag inte vågat.

Först gick det inte så bra. Lucas gick iväg för att jag stod och velade över hur jag skulle göra. Sedan när vi körde gick det jättebra 🙂 Sen när en annan tjej körde med sin hund försökte jag få Lucas att stanna kvar hos mig även fast de sprang. Det funkade fram tills det att tiken fick sin boll som belöning. Den ville såklart ha för att hon hade den. Han stack och sprang runt och jagade den här tiken. Vi försökte fånga in hundarna men de var bara intresserade av att leka med varandra. Tillslut tröttnade tiken och började säga till Lucas att lägga av, men stolpskott som han är, fattade han ju inte det och fortsatte leka med henne. När vi hade fångat in Lucas så gick det bra. De fortsatte hoppa och jag körde tunnel med Lucas 🙂 Fick inga bilder från planen men jag fotade utsidan av Lucas box i hundstallet 🙂

20130912-215950.jpg

20130912-215957.jpg

20130912-220007.jpg

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.