Lok

Här på skolan finns en jättefin hund som heter Lok. Han står i samma hundstall som Lucas, 3 burar bort. Ingen av eleverna vet vem som äger den här hunden eftersom hon förmodligen går i skolan i Värnamo. Lok är i buren från jättetidigt på morgonen till minst 9 på kvällen. Vi vet inte heller helt det, men några tvåor hade sett Lok i stallet vid nio.

Den här hunden är jätteosäker och står och skäller hela tiden. Går någon fram mot buren så sjunker svansen in mellan benen på honom och han står och morrar. Flyttar man sig inte så gör han utfall mot personen och försöker skrämma bort den.

Han har under denna veckan sökt lite kontakt med mig, då jag alltid säger hej till honom när jag går förbi. Han har två gånger kommit fram till gallret när jag passerat och hälsat osäkert på mig. Jag har stannat och gett honom godis då.

Idag bestämde sig några tvåor och jag för att försöka få honom mer säker på oss. De började utan mig och slängde in korv för att locka honom till gallret. När jag kom ut med mer godis så lyckades vi få honom så nära att han kunde äta ur våra händer. Efter en kvart gick vi in i buren till Lok och jag lyckades även klappa honom lite.

Efter lunchen gick jag dit själv med massor av godis. Jag gick in direkt då han inte blev rädd för mig. Jag satte mig på bordet i buren och började mata honom. Efter ungefär 10 minuter började han pussa mig i ansiktet och lägga sitt huvud i mitt knä. Jag kunde klappa honom överallt utan att han blev rädd och när jag reste mig för att gå så strök han sig som en katt mot mina ben.

Hur mysig som helst om man ger honom lite tid <3 Hade jag kunnat så hade jag tagit med honom hem. Tycker så synd om honom <3 20130919-145713.jpg

20130919-145720.jpg

20130919-145726.jpg

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.