Lös

Idag hade jag Lucas lös på agilityplanen. Det gick super trots att där var fler hundar på plan. Han lyssnade galant och var extremt lydig 😀 Vi testade vippbrädan som Lucas bara varit på några gånger innan.

Lucas var lite klumpig först och trillade av när den slog i marken, men han bara fortsatte att testa igen. Den ena gången hann den inte ens att vippa förrän Lucas trillade av, då han skulle kolla på något annat. Han flög upp från marken och bara ”ingen såg va?!!” Sen gick han upp igen.

Efter några gånger till, så slutade han att trilla av och lyckades stå kvar trots att den slog i marken. Där blev en kort video på när han går över också men den kan jag inte lägga upp nu, då jag bloggar från mobilen. Jag ska se om jag kan få upp den på bloggen i helgen 🙂

20131001-225946.jpg

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.