Träning i Malmö

Idag åkte jag ner till Malmö för att hämta min bok från min förra klasskompis. Efter det gick jag runt i stan och tränade hundmöten med Lucas 🙂 Han var väldigt duktig och jag är jättestolt och nöjd med resultatet idag 🙂

De två första hundarna vi mötte klarade Lucas galant. Han gick förbi dem som att de inte fanns 😀 Tredje hunden fick han ett litet utbrott på men det var väldigt lätt att korrigera. Direkt efter kom ytterligare en hund och den passerade vi utan några problem 🙂 På vägen tillbaka till centralen passerade vi en hund till utan problem och sedan inne på centralen fick han ett halvhjärtat utbrott på en liten hund. Den skällde tillbaka på honom så där blev han lite ”argare”. Det var dock också lätt fixat med en korrigering.

Precis innan vi skulle gå ner till tåget kom en schäfer förbi. Lucas kollade på mig under tiden och var jätteduktig. När vi sedan tog hissen ner stod schäfern nere på perrongen. Lucas kunde då gå förbi den med halvlångt koppel utan att göra något mot den 😀

Det som var extra underbart med denna träningsdagen var att trots att vissa av hundarna gjorde utfall mot honom så var de inte dem han reagerade på 🙂 Duktig pojke jag har! <3 Dessutom så var han glad, viftade på svansen och hade bra ögonkontakt när vi passerade hundarna 😀

2

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Träning i Malmö

  1. Inga skriver:

    Duktiga Lucas 🙂

  2. Mohaha xD skriver:

    Hehe både Lukas och du e… Duktiga! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.