Packningsdag

26

 

Igår orkade jag inte blogga då jag hade väldigt ont i huvudet. Idag mår jag bättre och har fullt upp med att packa inför min resa imorgon. Imorgon ska jag nämligen tillbaka till Småland och påbörja min sista termin i skolan Glad smiley :) Längtar för en gångs skull tillbaka till skolan och gruvar mig inte det minsta. Jag hoppas bara inte att några spindlar har bosatt sig på mitt rum under tiden jag varit borta, men jag tror mitt rum är utanför riskzonen då jag lämnade det extremt välstädat Glad smiley :)

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.