Vidriga fästingar

Idag joggade jag med Lucas igen och vi blir bättre och bättre. 🙂 Jag får inte träningsvärk längre och jag klarar lite längre sträckor nu. Lucas har blivit bättre på att springa vid mig och han kan vara lös under stretchningen. 🙂

Nu ikväll hittade pappa en äckelfästing vid svansroten på Lucas. Tyvärr fick jag inte med huvudet på den så vi får se hur såret blir. Han brukar bli jättesvullen även om man får ut hela. Jag avskyr fästingar! Jag förstår verkligen inte deras mening i naturen.

IMG_20140827_100128 (Medium) IMG_20140827_193054 (Medium)

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.