Parkour och bad

Idag tog jag med Lucas till Svalövssjön och gick först en promenad runt den. På andra sidan av sjön hittade jag en lekplats och Lucas fick testa att sitta i en gungande sak. Jag tror det skulle föreställa att vara en bil eller något sånt. 😛

När vi hade gått varvet runt fick Lucas doppa fötterna i sjön. Eftersom Lucas inte kan simma vill han inte gå så långt ut så för honom räckte det med fötterna. Lucas var också väldigt duktig på hundmötena idag. Vi mötte samma hund på två olika ställen och Lucas gjorde ingenting. 😀 Min superstjärna!IMG_20140830_110800 (Medium) IMG_20140830_111402 (Medium)

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.