Förbaskade flexikoppel

Jag avskyr flexikoppel på alla sätt och vis. Speciellt när de är i händerna på dumma hundägare. Flexikopplet har en liten knapp som håller inne linan, den ska användas vid bland annat hundmöten. Vet man inte hur den knappen används så ska man helt enkelt inte använda flexikoppel. Jag är så oerhört trött på att hundar springer upp i ansiktet på Lucas när de går förbi för att ägarna inte fattar att man ska hålla inne den knappen. Jag skyller inte på hunden, det är alltid ägarens fel!

Jag mötte en liten kaxig hund idag som kom rakt upp i ansiktet på Lucas. Eftersom vi har tränat så oerhört mycket, så tog Lucas bara ett litet skutt mot den utan att skälla. Det jag stör mig på mest är när ägarna bara skiter totalt i vad deras hundar gör. Min hund hade kunnat vara världens mest aggressiva hund eller så hade den andra ägarens förbaskade hund kunnat vara aggressiv. För tro inte att det stoppar folk att släppa fram dem på långt koppel, speciellt inte när det är små hundar för då är det ju bara ”gulligt”. Blir ibland ganska trött på hundägare. Nu ska jag sluta klaga för idag, men alla som är hundägare och gör så här, bör läsa detta och tänka sig för.IMG_20140916_155357 (Medium)

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.