Krasch

Idag när jag körde drag med Lucas kraschade jag med cykeln. Helt plötsligt flög cykeln åt ett håll och jag åt ett annat. Som tur var så tog cykeln värsta smällen och jag undkom med ett litet skrapsår på knäet. Lucas var helt oskadd då han var så pass långt från cykeln, men han kom springande till mig och pussade mig i hela ansiktet för att se att jag var okej.

Hur jag flög av cykeln har jag ingen aning om. Lucas drog inte som han skulle utan sprang ute i sidan och höll på men just när jag flög av så sprang han hyfsat. Jag tror att kombinationen med hans lina som växlade väldigt mycket i spändhet plus det hala gruset gjorde så att cykeln gled och linan fick tag i stänkskyddet vid hjulet. Hela stänkskyddet var snett så jag fick böja tillbaks det innan jag kunde cykla vidare igen.

Resten av rundan gick bra men Lucas ville fortfarande inte dra ordentligt så vi får testa igen någon annan dag. Han har sina dagar då han inte vill bara.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.