AF-möte

Idag var jag på ett AF-möte vilket gjorde att jag fick åka till Landskrona. Jag var lite tidig eftersom bussarna och mötestiden inte matchade så jag gick runt och kollade i Ica och köpte chokladmjölk. När jag var klar i Landskrona så åkte jag hem och blev utskälld av Lucas i dörren då han saknat mig och var sur för att jag varit borta så länge. 😉

På vår ena promenad gick där en chihuahua bakom oss så när jag kom till en bänk satte jag mig ner med Lucas för att släppa förbi den. Lucas lade sig ner direkt på marken och när den gick förbi så drog den jättenära Lucas. Ägaren stannade dessutom och frågade om de fick hälsa men det fick dem inte då jag inte vill stressa Lucas i onödan när han inte är redo. Dessutom gillar jag inte när hundarna hälsar i koppel då det lätt blir fel. Efter det gick dem vidare men eftersom chihuahuan bestämde över ägaren så tog det ett bra tag innan de försvann. Den stannade nämligen hela tiden och stirrade på Lucas och då kunde han inte dra med den. Lucas var jätteduktig under hela tiden som hunden var i närheten, även när de stannade framför oss. Han har börjat att bli en riktig superstjärna. Han är så duktig!! 😀IMG_20140930_145704 IMG_20140930_145722

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.