Jogging och hundmöten

Idag bestämde jag mig för att ta upp min jogging igen som jag har latat mig med ett tag. Det gick väldigt bra och jag orkade springa längre sträckor åt gången än innan. Lucas körde på som vanligt och tyckte det var kul att springa även om det gick lite långsamt.

På vår ena promenad så mötte vi först en husky som kom springande bredvid en cykel. Den gjorde kraftiga utfall och Lucas började gnälla högt men han gjorde inget mot den. Sedan gick vi förbi en trädgård med 2 skällande hundar som stod på staketet med framtassarna och även det klarade Lucas galant. Sist mötte vi en kille med 3 border terriers som alltid skäller och har sig fast han säger till dem. Även han kom cyklande men trots det så gjorde Lucas ingenting. Lucas har haft problem med springande hundar då han innan ville jaga dem. Så jag är superstolt över honom! 😀IMG_20141002_184438

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.