Utejobb

Idag har jag och pappa jobbat ute hela förmiddagen. Vi började tömma vår stora komposthög och köra det till tippen. Lucas var lite sur för att han inte fick vara med men det fick han tåla. 😉 Jag råkade stoppa min kratta rakt ner i ett musbo vilket resulterade i att en vettskrämd mus skrämde livet ur mig. Jag blev dock inte rädd för att det var en mus utan för att jag trodde det var en megastor spindel som skulle äta upp mig. 😛 Jag har ganska livlig fantasi tyvärr.

Min planta jag köpte igår.IMG_20141003_201830

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.