Glad

Idag är jag ganska glad faktiskt. Jag har kanske en praktikplats på G på ett hunddagis om allt går som det ska. 🙂 Jag ska till arbetsförmedlingen imorgon på en CV-workshop och efter det ska jag prata med min coach om praktikplatsen och se vad hon säger. Jag hoppas att dem godkänner den och att hunddagiset sen verkligen vill ha mig som praktikant. 🙂 Men allt ska nog gå bra så småningom, man måste bara ha tålamod och hopp.

Lucas har varit duktig idag. Inga utfall trots flera hundmöten och en läskig stirrande snubbe på kryckor. 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.