Lövkrattning

Idag började vi dagen med att ta ut alla hundarna på promenad och sedan fick de leka i rastgårdarna. Under deras vila vara alla jätteduktiga och tysta. De är söta när de sover. 😉 På eftermiddagen tog vi ut alla hundar igen på promenad och medan de var i rastgårdarna och lekte passade vi på att kratta ihop löv. Vi är långt ifrån färdiga eftersom där är så sjukt många löv precis överallt. Jag hade Akira, Stella, Leo och Nelson i min rastgård och Nelson tyckte att jag skulle kasta boll med honom precis HELA tiden.

Problemet blev då att han slängde bollen i min lövhög och sedan kastade han sig efter den eftersom den försvann. Då var det bara att kratta ihop löven till en hög igen. 😉 Efter ett tag kom jag och Nelson på ett bra sätt att behålla lövhögarna som högar samt kasta bollen. När han slängde den på marken vände jag bara på krattan och slungade iväg bollen. Medan han hämtade den kunde jag kratta vidare och sedan fick jag slunga iväg bollen igen. Det jobbiga med Nelson är att han aldrig tröttnar på att springa efter bollen så jag fick slunga iväg den ett stort antal gånger. 😛

Nelson och StellaIMG_20141111_152355

Mina fina lövhögar. 😉IMG_20141111_155937 IMG_20141111_155946

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.