Januari

Den 5 januari började jag jobba på hunddagiset igen. Sedan dess har det bara kört på som vanligt. Lucas fick åka till veterinären för att få bort en inflammerad talgkörtel. När vi var där passade vi på att kolla hans öron som han har kliat sig i. Det visade sig att han hade svamp i dem så nu går han på medicin för det.

Jag har börjat cykla lite med honom i vanlig sele eftersom jag inte kan dra med honom just nu. Talgkörteln satt precis där var dragselen lägger allt tryck. Så just nu kör vi bara kondition med cykeln. Igår gick vi nästan en mil så idag var han lite trött medan jag jobbade. 🙂13979_760478087365673_2092494280612247885_n

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.