Mimmi och Lucas

Förra veckan passade jag en av dagishundarna över natten. Det var väldigt roligt och mysigt att ha henne men det kändes så konstigt att ha en så pluttig hund. Mimmi är väldigt liten i mina ögon så det var lite svårt att ha koll på henne när hon sprang runt fötterna på en. 😉

Hon var extremt duktig och var bara lite ledsen i början när hennes ägare inte kom och hämtade henne. När hon väl var på mitt rum så glömde hon bort att vara ledsen och lekte med Lucas öron istället. Lucas som är otroligt försiktig med henne låg ner hela tiden och puttade på henne med sitt huvud och slog henne i huvudet med sina tassar medan hon tuggade på honom och försökte leka tandläkare. 😛IMG_20151029_184606IMG_20151029_184602Jag ordnade en liten inhägnad till henne så att hon kunde ha sin mat ifred men hon tillbringade större delen av tiden i min säng och hon sov hela natten bredvid min kudde medan Lucas låg och värmde mina fötter. 🙂IMG_20151029_185803 IMG_20151029_210027

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.