Sjuk vovve

Idag har Lucas inte mått så bra. I morse när jag vaknade stod han och steppade vid dörren och skakade så jag skyndade mig upp för att gå ut med honom. När vi sedan kom ut så var han väldigt lös i magen. Efter att jag ätit frukost och gjort mig klar tog jag ut Lucas igen och på 8 minuter bajsade han två gånger så då skippade jag promenaden så att han kunde få vila istället.IMG_20151120_090830

Jag bäddade ner honom under sin filt och då låg han där och värmde sig tills vi skulle gå till jobb. När vi sedan skulle gå ville han först inte följa med men tillslut fick jag med honom och när vi sedan kom till jobb bäddade jag ner honom i en egen box så att han kunde få vila. Han låg där utan protest hela förmiddagen. På eftermiddagen var han lite piggare och nu ligger han i min säng och sover. ♥IMG_20151120_092117

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.