Inköp av hundgrejer

25 maj, 2013 0 av Carina

Idag åkte jag och pappa till Eslöv för att handla lite hundsaker 🙂 Lucas följde självklart med.Tjejen i affären var väldigt trvlig och hjälpte oss jättemycket med att hitta bra grejer 🙂 Hon tyckte Lucas såg ut som en valp, trots att han snart blir 2 år. Han ser dock väldigt valpig ut i huvudet ibland och så ser han lite valpig ut i sina rörelser också 🙂 Vi köpte en XL canvasbur. Han fick inte plats i en L. Vi köpte också en vattenskål, shampoo, en fästingplockare och tandkräm 🙂 Allt detta ska först användas när jag flyttar till Småland 🙂

bild 1

Här är allt jag köpte 🙂

bild 2

Shampoot luktade jättegott 🙂

bild 3

Vattenskålen var lite ful tyckte jag, men den var stor och tålig iallafall 🙂

bild 4

Klippte klor på hundarna och fixade dem lite på undersidan också. Så här såg Luddes klo ut först.

bild 5

Så här såg den ut efter. Betydligt bättre formad 🙂