Dragträning

25 oktober, 2013 2 av Carina

Både i onsdags och igår tränade jag och en tjej bloggvid namn Regina, som går i min klass, drag 🙂 Det var väldigt uppfriskande och givande. På onsdagen fick vi sluta efter uppvärmningen för då var hundarna helt slut 😛 Igår tog vi en lite kortare uppvärmning så att de faktisk kunde dra lite med kickbiken också 🙂

blogg 1

 

 

 

 

 

 

Skolan har två kickbikes men såklart skulle den ena ha punktering 🙁 Den kickbiken med punktering var såklart den som jag gillar bäst också. Den har en ordentligt krok som gör att inte draglinan hoppar av bara för att hunden stannar och sedan börjar dra igen. Den andra kickbiken har en dålig krok som är så kort så att linan såklart hoppade av när jag körde med Lucas. Han kom lös och joggade hem till internatet som var några meter bort. Dock stoppade en av fritidsledarna honom eftersom hon ändå kom gående. Efter hans lilla avvikelse så fortsatte vi dra en liten stund till 🙂

blogg 2