Ta det lugnt-dag

1a blogg 1Idag vaknade jag och mådde jättebra men helt plötsligt vid ungefär kl 1 höll jag på att svimma. Jag började må sjukt illa på 1 sekund. Mina föräldrar tror att det kan ha varit mitt blodsocker så de gav mig sockerbitar att tugga på. Jag drack en halv 7-up ocskå och sedan mådde jag lite bättre. Jag har inte mått helt bra resten av dagen men jag hoppas att det går över tills imorgon.

Jag satt och kollade på Legenden om Korra med min syster och det är en skitbra serie 🙂 Nackdelen är att man måste vänta på att få se nästa avsnitt eftersom de släpper 1 avsnitt i veckan.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.