Promenader i blåsten

Innan idag gick jag och pappa en promenad tillsammans med Lucas. Vi mötte först en kvinna med en liten hund och hon flyttade inte sig åt sidan förrän hon nästan gick in i oss. Vi gick ändå så långt ut till vänster som vi kunde göra. När hon var helt framme vid oss, så började hon gå åt sidan och försöka dra med sin hund. Hon kunde inte dra med den trots att det var en Shih-Tzu så hon började lyfta upp den vilket triggade den till att börja skälla. Lucas gjorde ett hopp mot den men sedan gjorde han inte mer 🙂

1c bloggEfter det mötte vi två hundar som Lucas brukar göra utfall mot. Idag gjorde han dock ingenting mot dem och jag blev så stolt över honom 😀  På vägen hem så gick vi förbi en trädgård som innehöll 4 skällande hundar plus en skrikande hund som ägaren höll i famnen. Gud vad den kunde skrika och hon stod bara och höll i den, men den ville så väldigt gärna ner och skälla den också. Lucas var jätteduktig och pep i början men sedan släppte han det helt och hade bra kontakt med mig 🙂

Nu ikväll gick det dock mindre bra. Jag och min syster gick med båda hundarna och vi träffade på en liten hund som gjorde utfall mot oss.  Lucas fick damp och gjorde extrema utfall och han slutade inte trots alla mina försök att få honom att sluta. Så sjukt besviken på honom. Att han gör utfall bryr jag mig inte så mycket om, men det är när han inte lägger av direkt när jag ber honom som jag blir besviken och arg på honom.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Promenader i blåsten

  1. Jannie skriver:

    Så himla söt liten vovve!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.