Stormen som alla pratar om

1d bloggJa, eftersom nog alla har koll på att vi har en storm i Sverige så kan jag väl lika bra skriva om min erfarenhet av den. Det har blåst extremt mycket här nere i Skåne. Tågtrafiken är helt inställd och folk uppmanas att hålla sig inomhus. Jag har under hela dagen hållit mig i mitt hus. Ser ingen poäng med att åka runt någonstans när det stormar. Lucas kom ut på promenader på förmiddagen men under eftermiddagen höll vi oss inne. Jag tränade lite sök med honom och har precis börjat med att låta honom söka igenom väskor. Under kvällen fick han bara komma ut i trädgården då det kändes väldigt dumdristigt att gå ut på promenader. Lucas som inte alls tycker om att det blåser på honom var bara glad över att slippa vara ute längre perioder.

1e blogg

Två av våra rutor som stod lutade mot häcken som ändå skulle slängas gick ett trasigt öde till mötes. De blåste ner och gick i tusen bitar så det får vi städa upp imorgon. En bit av vår uteplats höll på att trilla ihop och våra rutor på uteplatsen kasade iväg. Annars tycker jag att det har gått bra här. Strömmen gick väldigt kort och återkom på någon sekund så det hade vi tur med. Det har låtit som att huset ska braka ihop på grund av blåsten men ingenting uppenbart har hänt. Stormen har börjat avta nu så vi får se hur det blir imorgon. Någon påstod att den skulle bli värre igen men jag hoppas                                                                                    på att det blir någon annanstans isåfall.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Stormen som alla pratar om

 1. Inga skriver:

  Usch då! Vi har haft tur att inget har gått sönder eller blåst iväg, även om det varit väldigt blåsigt nu under eftermiddagen och kvällen. Vågar knappt gå ut med Brownie, är rädd att han ska blåsa iväg, haha x)

  • Carina skriver:

   Haha ja, jag förstår att du inte vågar gå ut med honom. Lucas blåste omkull i trädgården när han skulle ut och kissa. Han blev aningen sur 😛

 2. Svar: Ja exakt. Jag känner mig alltid lättad när jag fått klaga lite. Det är mycket lättare att gå vidare och känna sig i kontroll om man sår avreagera sig lite då och då.

 3. Kitti skriver:

  Haha var idiotisk nog att tro på att det skulle bli bättre dagen efter, så jag tog första tåget som gick till universitetet på morgonen. Sedan ställdes allt in igen. Tog åtta timmar att åka hem den dagen, yäääh! -.-”

  Är det glasrutorna som är på bilden? :S

  • Carina skriver:

   Haha duktigt 😛

   Ja tyvärr är det det. Som tur var så har hundarna inte tillgång till den delen av trädgården så de kunde springa ute och leka ändå utan att riskera att bli skadade 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.