Dagen efter stormen

1h bloggIdag har det inte blåst alls mycket och det har inte heller regnat eller något sånt. Pappa var dock en riktig klantskalle i morse. Han skulle plocka upp alla glasskärvor och lyckades spetsa sig själv på ovansidan av handen så nu har han jätteont. Jag gick i parken med Lucas och där var förödelsen ganska så stor. Sjön som ankorna simmar i var överfull så de hade fått gräva en ränna från sjön ut till två brunnar. Problemet var bara att allt vatten inte fick plats i brunnarna så där låg väldigt mycket på gångstigen och bredvid hade det bildats en extra sjö. Lite senare på stigen fanns där några träd som hade vält och sedan blivit styckade av en motorsåg. Lucas var väldigt duktig på  promenaden och vi klarade av att gå förbi alla hundar utan ett enda ljud från honom 🙂 Imorgon ska jag till tandläkaren så vi får se hur det går.

1g blogg

1f blogg

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Dagen efter stormen

  1. Inga skriver:

    Usch då. Här i västra Småland har förödelsen inte varit så stor, däremot omkom en älg i stormen inte så långt ifrån där jag bor 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.