Min 19-års dag

2013-12-30_2012

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Min 19-års dag

  1. melissa skriver:

    grattis på födelsedagen i efterskott, just nu känner du dig säkert lagom trött på skolan.. men tänkt att du ska jobba ända in i pensionärs åldern.. hahah skoltiden kommer man ändå sakna..allt blir inte desamma =(….
    fina presenter du fick..o lycka till.. trevlig nyår på dig..

    • Carina skriver:

      Tack så mycket 🙂 Jo det blir ju mycket jobb, men jag slipper iallafall religionsläxor och sådant som inte intresserar mig. Jag gillar att arbeta praktiskt och stortrivs när jag har praktik 🙂 Denna skolan jag går på nu kommer jag sakna, men inte min förra 😛 Gott nytt år på dig också 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.