Träning och lek

Efter vår utflykt idag, så tränade vi lite och lekte med Lucas frisbee 🙂 Eftersom det var så varmt så orkade inte Lucas speciellt mycket men det gjorde inte så mycket eftersom han redan hade fått en härlig motionsrunda 🙂 Nu ikväll gick jag och min kompis ut med hundarna tillsammans och Lucas klarade det jättebra 🙂 Han blir alltid mer stressad när någon annan går med oss, hund eller människa kvittar. Men idag lyckades jag få ner stressnivån på honom så pass mycket att han faktiskt lyssnade på mig när han såg hundar 🙂

SAM_0565

Lek med frisbee 🙂

SAM_0567

SAM_0583

Perfekt grundposition 😀 <3

SAM_0584

Och såklart, BELÖNING =D

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.