Bra besked

17 maj, 2013 2 av Carina

Jag har sedan mars månad kollat efter en annan gymnasieskola med inriktning hund och jag har hittat en som jag har mailat lite med 🙂 Idag fick jag ett meddelande om att jag kan åka upp dit på onsdag i nästa vecka och möta alla och kolla hur det fungerar där. Jag är så pepp på det! Jag hoppas verkligen att skolan är så bra som jag har fått intrycket av 🙂 Jag har pratat med lite elever som redan har gått där och de var nöjda med skolan 🙂

Jag trivs inte alls där jag går i skolan nu. Det är också hundinriktning men de har så sjuka regler rörande hundhanteringen att man knappt kan peta på hunden utan att bli utskälld. Så är det för mig iallafall. Det enda som egentligen håller mig kvar är mina vänner, men två av dem ska kanske också byta skola då de inte heller trivs.

Så på onsdag ska jag iallafall åka upp och kolla. Jag kommer ta med kameran och fota lite också 🙂

SAM_0586

Lucas träningsfrisbee 🙂 Används enbart vid träning, för att få upp arbetsviljan 🙂

SAM_0587

Yay, FRISBEE 🙂

SAM_0589

Targetträning 🙂 Jag fick idén från Sandras träning med Lemon 🙂

SAM_0601

Platsliggning 🙂

SAM_0607

Targetträning 🙂

SAM_0611

Targetträning 🙂