Utflykt till kågeröd igen

Idag på eftermiddagen åkte mamma, pappa, min pojkvän och jag ut till Kågeröd för att äta glass. Lucas följde med och medan mamma och pappa flummade runt gick jag och pojkvännen en långpromenad med Lucas 🙂 Lucas fick bada igen och idag mötte vi två hundar. Första mötet gick jättedåligt, jag fick inte kontroll över Lucas och tillslut kom den för nära för att ett utfall skulle kunna undvikas. Nästa hund gick bättre. Jag hade hyfsat koll på Lucas och när han började hoppa så tog jag bara och puttade ner hans huvud så att han landade på alla 4 igen. Efter det slutade han och vi kunde passera 🙂

Det går framåt för varje dag som går iallafall, vilket är jätteskönt! 😀

20130518_131512

Lucas fick först bada på det grunda stället han badade förra gången 🙂

20130518_132026

Sen tog jag honom till ett lite djupare ställe. När han hoppade i för glatta livet märkte han dock att det var lite djupare och då var det lite äckligt xD Haha, ska ta med honom till djupare ställen igen så att han får visa hur modig han är 🙂

20130518_132031

Äckligt med djupt vatten xD

20130518_133034

Varm kille 🙂

20130518_133040

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Utflykt till kågeröd igen

  1. Sandra + dogsen skriver:

    Skönt att det går framåt i alla fall och Lucas är ju så fin 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.