Randomness

The fast and the furious 6 som jag såg igår var AWESOME!! Tänker inte säga vad den handlade om då där säkert är många som inte har sett den än 🙂 Ett tips är att se de 5 första en extra gång innan ni ser 6:an så att ni hänger med på vem som är vem och vad som är vad 🙂

Skolan idag var inte alls lika awesome som filmen :/ Avskyr verkligen skolan mer och mer för varje dag som går. Tur att jag snart slutar och kan börja på en riktig skola efter sommaren. Förstår mig inte riktigt på deras logik. Lucas är inte välkommen i skolan eftersom jag inte följer deras löjliga policy MEN han får följa med till brukshundsklubben på torsdag. Vad skulle skillnaden vara. Jag tänker ändå inte följa deras policy då deras metoder inte funkar för mig och Lucas. Verkligheten ser ut på mer än ett sätt.

Pratade också med en annan lärare idag som gav mig ett papper som jag skulle skriva på för att kunna bli utskriven från skolan. Hon är den enda vuxna människan som finns på skolan som jag kan prata helt fritt med om Lucas utan att jag börjar gråta av ilska. Hon är så opartisk som man kan bli och det respekterar jag henne för 🙂

Imorgon ska jag och pappa ha möte med rektorn. Vi får se hur bra det går. Sen måste jag stanna längre i skolan för att göra prov :/

bild

Sötnöten är trött

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.