Sämsta dagen i historien

Idag har nog varit den sämsta dagen någonsin för mig. Mötet med rektorn gick bra så det är lugnt men nu är det vissa i min klass som har ett problem med mig. Nämligen mina sk ”vänner”. Jag har ett grupparbete med dessa också vilket inte gör det bättre. Dock klarar jag inte av det så jag får göra ett själv. Efter en stel lektion där jag och min grupp inte pratade så haffade de mig precis innan vi skulle gå ner och göra prov.

En av dem typ skällde ut mig och sa en hel del saker som sårade mig rejält. Hon kunde lika bra stuckit en kniv i ryggen på mig. det hade gjort lika ont. De andra två sa inte vidare mycket förrän i slutet. Hon ena förstår jag lite varför hon har varit sur, men det var pga en personlig grej mellan oss, men de andra två fattar jag inte helt.

Senare fick jag reda på av en av mina riktiga vänner att hon ena har snackat skit om mig med andra elever OCH lärare. Tack för det liksom. Människor är så underbara varelser, eller hur?!

Båda proven gick dessutom skit! Hatar grammatik och evolutionsgrejer förstår jag mig inte på. Hade dock en redovisning för min hundlärare och den gick jättebra.

Så nu är jag extra glad att jag bytar skola till Småland. Då slipper jag åtminstone dessa falska människorna. Där uppe kan jag gå ut och sätta mig i en skog med Lucas och tyna bort om jag vill. Det kan jag inte här.

IMG_6540

Älskar min hund! Han är min allra bästa vän <3

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Sämsta dagen i historien

 1. Elin skriver:

  Hur kan du stå i skolan och vara absolut helt tyst när vi pratar med dig, när vi gav dig chans att säga saker? Men sen när du kommer hem så skriver du ut att VI är falska när de är du som har gjort fel, det är DU som har ljugit för oss Carina. Pamella berätta tydligt för dig igår varför vi var sura, det är för att du har gett oss fel historia om varför Lucas inte får vara här, du har fått de att låta som om de är jätte synd om dig när egentligen skolan har gjort precis rätt, dom har gett dig chanser och det vet du om.
  Jag är sjukt besviken på att du skriver saker om oss/mig på din blogg som inte ens är sant. VI har inte varit falska, och Pamella har INTE snackat skit om dig bakom din rygg med lärare och elever. Och jag vill även tillägga att Pamella inte skällde ut dig hon berättade bara för dig om vad vi känner och tycker om dig. De är inte att skälla ut någon.
  ”Så nu är jag extra glad att jag bytar skola till Småland. Då slipper jag åtminstone dessa falska människorna.” Du har ingen anledning till att kalla oss falska och du borde faktiskt skämmas. 🙂

  • Carina skriver:

   För det första Elin. anledning till att jag stod tyst, var att jag faktiskt lyssnade. Jag ville veta varför ni var sura och då krävs det att man lyssnar på vad personen säger. Jag var inte helt tyst. Jag försökte få fram vissa saker men det är inte så lätt, vilket du själv vet, när man pratar med Pamella. Jag höll både med på vissa grejer och sa emot vissa. Det kallar inte jag att stå ”helt tyst”.

   Jag tycker ni är falska när ni står och snackar skit som jag har fått reda på att åtminstone en av er gör. Jag tycker inte jag har ljugit om varför Lucas inte får vara i skolan. Dagen jag pratade med rektorn uttryckte han det som att jag hela tiden gjorde illa Lucas. Hur Pamella tolkar det sen när hon tvingar mig att stanna kvar trots att jag var ledsen och knappt kunde prata, det kan inte jag hjälpa. Du var inte där när jag pratade med Pamella så vad hon sen har sagt till dig om sin tolkning, kan inte jag hjälpa.

   Det är inte synd om mig. Det är synd om LUCAS. Han måste vara hemma och bli understimulerad för att ingen annan än jag kan hantera honom i familjen. Han skriker varje gång jag lämnar honom vilket gör extremt ont i mitt hjärta. Så nej, jag har inte försökt få det att låta som att det är synd om mig för det är Lucas det har gått ut över.

   JAG tycker att skolan har gjort fel, det är min åsikt. Jag tvingar ingen att tycka likadant som jag. Att vara så enformig så som skolan är när alla lärare säger ”det finns mer än 1 sätt att göra saker på” då tycker jag inte man följer sitt eget motto.

   Ursäkta, men vad vet du om vad Pamella har sagt och inte sagt. Bevakar du henne 24/7 då eller. Du kan omöjligt veta vad hon säger om mig till anda. Det vet bara hon själv. Jag har fått höra att hon gjort det och sålänge hon inte kan bevisa motsatsen, ja då tror jag på det.

   Jag skrev ”typ skällde ut” för att jag inte riktigt visste hur jag skulle formulera mig. Jag såg det mer som en utskällning än ett normalt samtal.

   Och som sagt. JAG tycker att ni har varit falska som jag skrev längre upp. Pga att jag har fått veta att någon av er snackar skit. Vi är alla människor och människor är ganska luriga och falska av naturen, så ni är ju inte ensamma om att snaca skit. Det gör jag också, MEN jag har åtminstone inte snackat skit om dig, då jag såg dig som en riktig vän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.