Tråkig och kall dag

Idag har jag knappt gjort något vettigt :/ Jag har gjort en grammatikuppgift och försökt göra min hållbar utvecklingsuppgift. Den sistnämnda går dock inte så bra :/ Hatar den och jag kommer ändå få F i biologi och naturkunskap, för jag kan inte göra den läraren nöjd oavsett vad jag gör. SUUUUCK!!!

Dessutom har det varit kallt och blött hela dagen vilket gör mig lite småsur eftersom det ska vara SOMMAR!! Bäst att det är varmt och soligt på Onsdag för då ska jag på studentfest 🙂 Längtar dit 🙂

SAM_0451

Bjuder på en bild på Lemon och Lucas 😀

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.