Rester pågång

Idag har vi gjort restuppgifter i skolan. Jag känner stressen komma krypandes igen!! Snart är det över iallafall. Bara 1 år kvar och då på en betydligt bättre skola dessutom 🙂

Lucas var förövrigt jätteduktig idag!! Vi gick en långis och när vi kom till parken gick där 3 hundar ut på samma väg som vi 🙂 Jag och Lucas följde efter dem och Lucas hanterade det jättebra. Inget pip, inget gnäll, inget skäll och inga utfall 😀 Vi följde efter dem i ungefär 10 minuter 🙂 Senare så mötte vi en storpudel och då behövde jag bara gå i en lite böj runt om dem för att Lucas skulle kunna fixa att passera utan utfall 🙂 Så 4 hundar utan ett enda pip/gnäll/skäll/utfall från Lucas 😀

bild

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.