Sommarlov

Idag hade vi skolavsluting 🙂 Skönt som tusan, säger jag bara 🙂 Nu har jag hela sommarlovet framför mig som jag bara behöver ägna åt Lucas 😀 Efter sommaren börjar jag dessutom på Stora Segerstad så jag slipper Real för alltid!! 😀

Idag körde jag platsliggning med Lucas 🙂 Först klarade han bara 29 sekunder, sedan började han skälla. Då var det bara att korrigera och sedan börja om igen. Sen avbröt jag vid en minut och gick fram och avslutade momentet och gav honom beröm. Därefter lät jag honom ligga tiden ut (alltså 2 minuter) och det klarade han galant 😀 Han är väldigt duktig under tiden han ligger själv också, för han varken kryper iväg eller reser på sig 🙂 Min duktiga lydnadsvovve 🙂

bild 1

bild 2

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.