Tråkig start

Det har blivit en tråkig start på sommarlovet. Det har regnat mer eller mindre hela dagen idag :/ Dessutom har Lucas varit väldigt konstig hela dagen. Han har sovit jättemycket. Varit i soffan extremt mycket och sovit. Han brukar knappt vara i soffan mer än 5 minuter per dag. Han fick en köttbit som han bara slickade på. Efter en stund åt han den dock.

Han är varken varmare eller kallare än vanligt. Han dricker bra och äter sin vanliga mat. Han går ordentligt och gör sina behov och spyr inte. Är han inte sitt vanliga jag imorgon så blir det nog veterinär men jag hoppas på att vi slipper det.

bild 1 (1) (Mobile)

bild 2 (1) (Mobile)

bild 3 (Mobile)

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.