Störig hund

Lucas kan vara aningen störig ibland. På vår ena promenad drog han jättemycket, gjorde utfall mot människor som stod och pratade med varandra utan att ens kolla på honom, gick in framför min syster hela tiden så att hon höll på att trilla över honom och så stoppade han saker i munnen precis hela tiden. Jag stod i 3 minuter och försökte få honom att släppa ett bär, vilket slutade med att han svalde det >.<

Nästa promenad går han som en ängel. Inga utfall, inget drag och inga ätningar av bär och annat skräp som finns på marken. Gick fint hela vägen och hade skitbra kontakt. 🙂 Förstår verkligen inte vad skillnaden är på våra promenader.

Imorgon ska jag och Lucas åka till Eslöv och miljöträna 🙂 Där finns en fin park där det brukar finnas många hundar så vi hoppas på det imorgon också 🙂

12668_1372005213

21827_1372003133

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.