Stolt matte

Idag stack jag och Lucas till Eslöv och miljötränade. Vi stötte på totalt 11 hundar och inte ett enda utfall från Lucas sida. Han är så duktig! Jag är så stolt över honom 😀 Han var jätteduktig hela promenaden och drog inte alls i kopplet.

Är extra stolt att han klarade av alla hundar vi mötte. Det brukar max vara 2 hundar han klarar på en promenad, men nu var det alla hundar vi stötte på som han klarade 😀 Vi kunde dessutom passera nära utan att behöva gå omvägar runt om 😀 Det kändes som att ha en helt stabil hund 😀 Jag har bara TopDog att tacka för detta och såklart mina få vänner som har stöttat mig och fått mig att fortsätta kämpa trots alla motgångar. 🙂

Miljotraning_i_Eslov_Ar_sa_stolt_over_Lucas_Vi_stotte_pa_massor_av_hundar_och_inte_ett_enda_utfall_D

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.