Inhandlande av flytväst

Lucas gjorde mig väldigt stolt idag igen. Vi mötte två hundar på vår promenad och inget utfall på någon av dem 😀 Det bevisar att vi inte bara hade tur igår 😀

Jag har också bestämt mig för att börja hålla på med Dogparkour 🙂 Inte lika extremt som man ofta ser på Youtube dock. Jag tänker hålla det på Lucas nivå för att bygga muskler på honom och stärka hans självförtroende 🙂 Läs mer om vad det är här 🙂 http://dogparkour.se/?page_id=2

Mina föräldrar och jag tog med Lucas till djuraffären i Löddeköpinge. Medan de gick in på Center syd och handlade gick jag runt och samlade på mig saker till Lucas i djuraffären 🙂 Lucas fick en flytväst, en leksak som flyter i vatten och en termometer 🙂

64376_1372180888

Lucas blev så fin i flytvästen. Den satt jättebra också 🙂

81486_1372180919

LucasDetta är Dogparkour för de som undrar 🙂 Hunden ska balansera på saker och hoppa över en massa saker. Det handlar mycket om disciplin och inte om att utmana ödet och leva farligt 🙂

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.