Betyg

Idag kom mina betyg med posten. Jag hade väntat mig två F (för er som inte kan det nya systemet, F = IG) men jag fick 3 F :/ I alla 3 ämnena hade jag samma lärare. Undrar om det då är enbart mitt fel. Dessutom fick jag bara F-varning på 2 av kurserna så var det sista F:et kom ifrån är en bra fråga. Jag ska bespara er mina allra starkaste åsikter.

Lucas var iallafall duktig idag 🙂 Vi mötte en fralla på vår promenad. Tjejen som hade den stannade så att jag kunde passera med Lucas. Lucas var extremt duktig och gjorde inte ens ett försök till utfall. Han är min lilla superstjärna <3 <3

Trott_valpis

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Betyg

  1. Sandra skriver:

    Va det ämnena med V?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.