Regn, regn, regn

Idag har vädret inte varit speciellt förtjusande. Regn efter regn efter regn. Jag och Lucas tog en promenad när det inte regnade och först var han störig som in i. Orsaken: Min pappa och syster gick bredvid mig. Lucas klarar inte av att andra människor (eller hundar) följer med oss på promenaderna. Han drog och gnällde och gick in framför pappa och min syster hela tiden.

När de lämnade oss för att gå in i Netto och handla fortsatte jag och Lucas på egen hand. Då gick det superbra. 🙂 Vi passerade en golden retriever hur nära som helst och Lucas gjorde det duktigaste hundmötet hittills. Jag behövde inte korrigera alls utan Lucas tog ögonkontakt med mig under hela passeringen 😀 Min duktiga ängel 😀 <3

68096_1372528777

73688_1372528795

Lucas var duktig och kunde vara still och hålla i benet så att jag kunde fota 🙂 Ska försöka få honom att börja hålla i saker. Han ska kunna hålla i en apportbock på lydnaden så bäst att börja öva 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.