Jobbiga hundägare

Idag var en dålig dag att gå upp ur sängen. På morgonen blev jag irriterad över rektorn på min förra skola som inte vill fixa mitt F som jag inte fick F-varning på förrän i augusti. Lite försent då tycker jag!

På långpromenaden gick vi förbi en man på en parkbänk. Han lät sin hund gå allra längst ut i löplinan så att den gick skitnära Lucas och mig. Lucas hoppade lite mot den men skällde inte. Jag passerade den lite senare på promenaden igen, där han också lät den gå mot oss. Lucas gjorde dock inget då 🙂

Senare på promenaden kom där 3 pojkar på 10 år kanske med en stor hund i flexikopple som de inte kunde hålla. Hunden drog efter Lucas och eftersom de inte kunde hålla den så kom den enda fram och luktade på Lucas bakifrån. Lucas blev rädd och försvarade sig genom att ställa sig på bakbenen och hoppa mot den. Den backade och jag kunde komma ifrån den med Lucas.

Lite senare mötte vi en husky som absolut inte gjorde någonting. Lucas som blev osäker av den andra hunden försvarade sig på samma sätt mot huskyn.

Jag blir så arg på oansvariga hundägare och i detta fallet deras föräldrar. Kan ungarna inte hålla hunden ska de inte gå med den. Nu måste jag jobba jättehårt med Lucas igen för att han ska lugna sig mot hundar igen. Han blir jätteosäker när okända hundar bara kommer fram till honom. Blir så arg när han har lyckats så bra i en hel vecka! Avskyr oansvariga hundägare! 🙁

Parkourtraning

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.