Utflykt

Idag har jag haft fullt upp. Först besökte jag tandläkaren och bokade en tid. Bara rutinkontroll så inget farligt 🙂

Jag och Lucas åkte sedan till Eslöv för att besöka Arken Zoo 🙂 Jag bytade Lucas tasskor mot storleken större och köpte en apportbock 🙂 Sedan begav vi oss till Malmö för att möta min kompis Olivia och hennes hundar 🙂 Vi mötte upp en av hennes vänner som hade en japansk spetsvalp. Jättegullig men lite väl bitig 😉 Vi åkte vidare till Höllviken för att bada med hundarna 🙂 På vägen hem sov jag och Lucas nästan hela vägen. Vi var typ halvvakna när vi var tvungna att göra ett byte 😉

lucas

382

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.